MIRË SE VINI NE FAQEN TONE

  Ne përdorim kafe jeshile për të krijuar përzierje të ndryshme, por të gjitha me një personalitet të përcaktuar dhe të njohur mire për të kënaqur nevojat dhe shijet e klientëve tanë.

  KATEGORITE E PRODUKTEVE TONA

  KUSH JEMI NE

  Caffe Polis u themelua ne vitin 2004 nga S. Bardhi me seli ne L.14 ,Shkozet,Durres. Pas nje eksperience te gjate ne fushen e kafese ne boten perendimore Z. Bardhi mendoi te sillte ne tregun shqiptar shijen e kafese italiane por te perqendruar ne nje prodhim vendas. Caffe Polis filloi aktivitetin e saj me hapa te vegjel, duke montuar nje torrefacion modest ne nje ambjent te marre me qira. Me pas me zgjerimin e tregut dhe kerkesen e pareshtur te konsumatoreve per kafene Polis lindi nevoja e nje zgjerimi te metejshem.

  16

  KATEGORI PRODUKTESH

  60

  PRODUKTE

  2500

  KLIENTE

  Makineri Kafe Zyrash

  PARTNERET TANË