Grand Bar El Salvador

Nje perzierje me permbajtje te larte arabike, e studiuar per baristet qe duan te sherbejne nje ekspres delikat, por te dendur, me nivelin e duhur te harmonise dhe intensitetit te shijeve te levozhges, mjaltit, frutit dhe i luleve. Nje produkt teper i vecante qe ofron perceptime unike shijesh