PERZIERJA BAR – MISCELA BAR

E menduar posacërisht për ato lokale ku kërkohet të mbahet një nivel cilësie konstant,pa pasur nevojë të kujdeseni vazhdimisht për rregullimin e bluarjes,është e forte,e dendur,me erë dhe aromë që kalojnë nga druri tek lëvozhga, të ekuilibruara me mencuri mes tyre.

Category: