KAFE CIALDE EL SALVADOR

Një përzierje me përmbajtje të lartë arabike, e studiuar për baristët që duan të shërbejnë një ekspres delikat por të dendur, me nivelin e duhur të harmonisë dhe intensitetit të shijeve të:

lëvozhgës,mjaltit, frutit dhe luleve.Një product tepër i vecantë, që ofron perceptime unike shijesh në goje.

Category: