Grand Bar Etiopia

E menduar posacerisht per ato lokale ku kerkohet te mbahet nje nivel cilesie konstant, pa pasur nevoje te kujdeseni vazhdimisht per rregulliin e bluarjes. Eshte e forte, e dendur, me ere dhe arome qe kalon nga druri tek levozhga, te ekulibruara me mencuri mes tyre.