KAFE CIALDE ETIOPIA JESHILE

Kombinim ideal fortësie natyrale dhe të lartë, ëmbelsuar nga një prekje e butë arabike:

shije klasike italiane e vlerësuar së tepërmi për aromën e saj intensive, me shije të ëmbël dhe kremozitet në filxhan.

Category: