Përzierja Verde – MISCELA VERDE

Kombinim ideal fortësie natyrale dhe të lartë, ëmbelsuar nga një prekje e butë arabike: shije klasike italiane e vlerësuar së tepërmi për aromën e saj intensive, me shije të ëmbël dhe kremozitet në filxhan.

Category: