PERZIERJE 100 % ARABICE

Përzierje e kafeve më të vlerësuara në botë, me aromë të thjeshtë dhe madhështore.Shije e theksuar kokrre e freskët,plotësi dhe rrumbullakësi shijesh, karakter elegant, trup fin dhe i lëmuar, me tone të theksuara por të këndshme thartësie ,të cilat dalin në pah me një shije gjithpërfshirëse, I pasur me emocione dhe plot intesnsitet.Pa dyshim një kafe me personalitet të madh.I shkëlqyer në momentet e relaksit dhe meditimit, por perfekt edhe për të mbyllur me dinjitet një darkë të rëndësishme.

Category: