Përzierja SUPERBAR

Fryt i kombinimit të shumëllojshmërive të kafeve më të vlerësuara në botë dhe me pak seleksionim fortësie, e cila e bën më të dendur në filxhan.Ka një shije delikate dhe të butë, me tendenca thartësie, me aroma të qarta fruti dhe lulesh.Është ideale për pasticeritë dhe kafenetë e kualifikuara, me klientelë kërkuese dhë të rafinuar.

Category: